Chef’s Recommendation powered by Battery – siinä on sitä jotain!

April 28, 2013 | 20:03

Wappulounas2013-6362web

Niin se vaan Wappulounas 2013 presented by DC jatkui – ja hyvillä mielin täysiä kuten asiaan kuuluu. Chef’s Recommendation saatiin kulkemaan mukavassa säässä, eikä eilinen Jam-A-Holics painanut laskijoiden jalkoja tippaakaan. Eilisestä tuttu pelialue oli kuulkaa tulessa!

Kaksi erillistä leikkikenttää tarjoilivat loistavat, erilliset sessarit. Päivän aikana nähtiin todella hyvää laskemista ja oivaltavaa leikkikentän käyttöä positiivisessa hengessä. Laskijat puskivat hyvällä sykkeellä koko päivän, ja riemu oli käsin kosketeltavissa. Kautta linjan tuli upeita yksilösuorituksia ja tuomarit olivat tyytyväisiä, ettei parhaita pannuja tarvinnut palkita – sen verran hyvin kaikki pysyivät pystyssä.

Voittoon miehissä laski eilisen tapaan Jeppe Rontti. Hän oli tänäänkin tiukasti kärjessä löytämällä linjoja, mitä muut eivät. Tatsi ja tyyli olivat kohdallaan, ja tasainen suorittaminen piti hänet alusta loppuun kärkikahinoissa. Naisissa ykköseksi kiipesi Merika Enne, joka veti kaasu pohjassa rock ’n’ roll -asenteella hyviä linjoja isommin kuin muut.

Myös muita palkintoja jaettiin. Ikäisekseen hyvin säilynyt Antti Autti vei vanhan liiton palkinnon hyvillä linjoilla ja syvillä väännöillä. Toisesta ääripäästä nähtiin myös kovaa tuikkaamista. Nuoria uusia tyyppejä oli tullut Lounaalle sankoin joukoin, ja heistä kärkeen pääsi Ville Mustonen. Hän ei arastellut isojen poikien seassa vaan veti iloisella mielellä isoja härveleitä arkailematta. Uusi polvi tulee ja lujaa! Erikoismainintana kerrottakoon Sami Välikankaan pipen kaareen hävittämä aurinkolasien linssi sekä viime vuodesta tuttu Spiderman. Olethan Hämis kanssamme vielä useita vuosia?

Tästäkin päivästä tuomarina debytoinut HP Parviainen kertoo kommenttinsa:

– Wappulounas päivä numero kaksi oli henkilökohtainen ylilyönti jo ensimmäisenä iltana. Mutta mikä lämmittää sydäntä oli se, että vanhat patut, kuten nimeltä mainitsemattomat Antti Autti ja Risto Mattila nimi muutettu näyttivät nuorille, kuinka Wappulounasta vietetään – kaasu pohjassa yöt ja päivät!

Oskari Heikkinen & Arktinen Voodoo veti huikean afterski-keikan, mutta samaa iloa on tarjolla vielä illalla. Sitä sekä Jätkäjätkiä odotellen kohti Pistettä mars!

Playground Line Master: Jeppe Rontti
Playground Line Mistress: Merika Enne
Beauty & Style: Merika Enne
Mr. Old School: Antti Autti
Comeback Kid: Juho Manninen
Best Rookie: Ville Mustonen

Päivän sekä edellisen yön kuvat ovat päivittyneet galleriaan BOOOM!!!

Leave a Reply

main partners

official media partner

produced by