Chef’s Team Special – ihmisen parasta aikaa parasta aikaa

April 27, 2013 | 19:37

Wappulounas2013-6088WEB

Wappulounas 2013 presented by DC laitettiin käyntiin täydellisyyttä hipovissa olosuhteissa. Rukan muutenkin niin hieno halfpipe oli laitettu Lounaan hengessä aivan uuteen uskoon. Siihen oli taiottu parikin bowlia, hyppyriä sisään ja ulos sekä useampia obstaakkeleita oli ripoteltu vielä sinne tänne. Kyllä tiimien kelpasi laittaa parastaan!’

Ja tiimithän laittoivat. Kolmihenkiset joukkueet olivat tänä vuonna panostaneet sekä outfittiin että asenteeseen jo etukäteen, ja rinteessä nähtiinkin jos vaikka minkä näköistä ja oloista hampuusia. B-maajoukkue edusti ”ennen pelotti, nyt on pilotti”-hengessä, Lapinpolthajat painelivat nunnukamiesten tapaan, Cooking With Gasin jengi laittoi haisemaan nimensä veroisesti, Suomipro-tiimi pisti temppua tempun perään ja Wild Bunch sekä Team Komu toimivat kuin junan vessa. Yksilösuorituksista mainittakoon Vakosametti-joukkueen Joel Aholan temuaminen Burton Airilla vuodelta miekka ja kirves sekä Meri Peltosen comeback useiden vuosien jälkeen. Onnea heille kaikille!

Yksi – tai oikeastaan kaksi – oli kuitenkin ylitse muiden. Miehissä voittoon paineli American Horse Show, jonka leivissä losottivat Tero Poikajärvi, Tuomas Alapieti ja Jeppe Rontti. Miesten haltuunotto oli suvereenia ja temput järjenvastaisia. Naisissa korkeimmalle kipusi Battery Sisters ohjaksissaan Kristiina Nisula, Merika Enne ja Vilina Koivisto. Naiset laittoivat myös volttia joka suuntaan, joten toimintaa katsoessa ei voinut kuin haukkoa henkeään.
Henki salpaantui päivän aikana myös käsittämättömän moottorikelkkashow’n vuoksi. Riku-Matti Jurmu ja Jyri Keskiaho (caamos.com) paiskoivat kelkoillaan sairaan kokoisia ilmoja paipin yli. Oli kuulkaa siinä katsojilla ja kisaajilla ihmeteltävää!

Päivä on kääntymässä J. Kiesi Grandesin huikean afterski-keikan myötä kohti iltaa ja Jam-A-Holicsin keikkaa Pisteessä, joten on aika siirtää katsetta myös kohti tulevaa. Hyvin paksulla tukulla liiroja suoraan Italian Napolista paikalle haettu fiilis- ja yötuomari HP Parviainen kertoo viimeiset sanat päivältä ja asettaa lähtösanat kohti overall-voittoa sekä Asenne surfin tarjoamaa Balin matkaa:

– Vaikka laskeminen on Wappulounaalla tärkeää, pitää edustaa joka osa-alueella, jos overallia lähdetään hakemaan. Erityisesti hauskan pitäminen on välityttävä, koska Lounaalle ei saa tulla voittamaan vaan pitämään lystiä. Jos sen lisäksi tulee jotain muuta kuten Balin matka niin se on plussaa.

Näihin kuviin ja tunnelmiin. Seuratkaa Raadio Rieskaa ja Wappulounaan Facebookia – siellä sitä tarinaa piisaa!

Miesten tiimikisan voitto:
American Horse Show (Tero Poikajärvi, Tuomas Alapieti ja Jeppe Rontti)

Naisten tiimikisan voitto:
Battery Sisters (Kristiina Nisula, Merika Enne ja Vilina Koivisto)

Ja ne päivän kuvat ovat tietenkin nähtävissä täällä!!!

4 Comments

 1. Hey there this is somewhat of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG editors or if you have
  to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding knowledge so I wanted to get guidance from someone with experience. Any help would be enormously appreciated!

 2. Cliff says:

  Thanks a lot for sharing this with all people you really recognize what you’re speaking approximately! Bookmarked. Please also consult with my web site =). We will have a link change contract among us

 3. Elena says:

  I see a lot of interesting posts on your blog.
  You have to spend a lot of time writing, i know
  how to save you a lot of work, there is a tool that creates
  unique, SEO friendly posts in couple of minutes, just type in google – k2 unlimited content

 4. Aracely says:

  I read a lot of interesting articles here. Probably you spend a lot of
  time writing, i know how to save you a lot of work,
  there is an online tool that creates readable,
  google friendly posts in seconds, just search in google – laranitas
  free content source

Leave a Reply

main partners

official media partner

supported by

produced by