Chef’s Team Special oli komeasti katettu!

April 28, 2012 | 20:11

Wappulounaan ensimmäinen päivä on ajettu läpi, eikä siihen tietenkään voi muuta sanoa kuin että kelpaa! Leikkikenttä oli täysin tulessa, kun melkein 30 joukkuetta lähti hakemaan parhaita linjoja ja upeimpia suorituksia.

Suunnaton ilo oli seurata, kuinka joukkueet olivat panostaneet ei pelkästään laskemiseen vaan myös asusteisiin. Nyt nähtiin sitä kaikkien kaipaamaa joukkuehenkeä siinä suurimmassa merkityksessä! Todella asiallista – tämä on sitä Wappulounas-henkeä parhaimmillaan!
Mutta kuten kaikissa kisoissa, myös näissä haluttiin palkita ne kunniaikkaimmat ritarit. Voittoon käsittämättömän kovassa kilpailussa päätyi Team Nippon, joka maajoukkuehenkeen varustuneena uhmasi sekä omaa että tiimikavereidensa terveyttä vetämällä aivan toisensa pilleissä kiinni. Joukkue piti sisällään sellaiset senseit kuin Antti Autti, Joel Lahti ja Tuukka Tams. Taitaa olla linjavalinnoilla jotain tekemistä esikuvansa kanssa – sen verran kovaa tuikkausta laitettiin!

Naisten sarjan vei HP-89, jossa taituroivat Hanna Laukkanen ja Saana Pehkonen apunaan aina yhtä urhoollinen HP Parviainen. Joukkueen työskentelyssä nähtiin todellista antautumista, kun viimeksi mainittu ehti vetää polvensa solmuun jo ennen kisaa, mutta silti laittoi koko paletin peliin vielä itse kohkauksessa. Hyvä HP!Tätä lisää! Stylemasterina palkittiin todella komeaa vetämistä toimittanut Lasse Ihalainen – hyvä Lasse!

Tarkemmat tulokset saapuvat eetteriin myöhemmin. Nyt on aika lähteä nauttimaan legendaarisesta suomiräpistä, nimittäin No Smoking Teamista!

Leave a Reply

main partners

official media partner

produced by