DC Knockout Jam pisti Lounaan kasaan – voittajat viedään Balille!

April 29, 2013 | 20:03

Wappulounas2013-7322

Eipä näkynyt usean päivän riennot laskijoiden tatsissa, kun DC Knockout Jam laittoi laskijoita parhaimpiinsa. Tiukka tuikkausrata pisti laskijat tosissaan miettimään laskujaan – ja hehän miettivät!

Kun mies meistä ja nais naista vastaan alettiin kisaamaan, niin johan lähti homma irti. Kyllä touhu viihdytti! Todella tiukkoja raneja nähtiin. Esimerkiksi Lasse Ihalainen, Antti Komulainen ja Antti Autti vetivät todella hyvin. Muutama sydämen ekstratykytystäkin saatiin, kun rata aiheutti melkoisen kovia pannuja.

Lopulta finaaliin ylsi miehissä Joel Lahti ja vain 13-vuotias Rene Rinnekangas. Heistä voiton vei kotiin DJ Chili eli Jokke, joka pyöri suuntaan ja toiseen hirveällä tatsilla. Kyllä kelpasi! Mutta pisti Rene silti kovan vastuksen. Tästä miehestä kuullaan vielä ja paljon! Naisissa finaalissa painelivat Kristiina Nisula ja Sanna Niilola, josta Kristiina vei voiton.

Renehän se sitten vei junnu-overallinkin. Hän taisi viedä koko yleisön ja tuomariston sydämet, mutta hienosti koko heidän köörinsä hoiti homman todella hyvin. Mielenkiintoinen tilanne oli esimerkiksi, kun Rene ja Miikka Hast olivat knockoutissa vastakkain. Ikää oli melkein 20 vuotta välissä, mutta laskemisessa se ei näkynyt – puolella eikä toisella. Naisissa overallin vei Merika Enne, joka laski koko Wappulounaan ajan hyvin edustaen. Merikan laskeminen on aivan omalla tasollaan – kovia temppuja kaikkialla.

Miesten overallin ja Asenne Surf -matkan lautoineen kaikkineen vei Jeppe Rontti. Hän edusti koko ajan hyvällä hengellä. Jeppe jeesasi nuorempia laskijoita ja hoiti toimintaa hyvin joka puolella. Hyvä Jeppe! Kyllä nyt kelpaa laittaa rokotukset kohdilleen ja lähteä kohti Balia!

Päätuomari Timo Lahti kuittaa Wappulounaan, ja sitä kautta siirrymme kohti iltaa ja Pisteen Ruudolf & Karri Koira -keikkaa. Kiitos ja kuitti! – Taso oli kova ja laskeminen luovaa. Oli erittäin positiivista taas nähdä tämä sama hyvä meininki, mikä Wappulounaalla on, Timo kertoo.

Voittaja naiset: Kristiina Nisula
2. Sanna Niilola

Miehet: Joel Lahti
2. Rene Rinnekangas

Overall-voittaja Jeppe Rontti
Overall-naiset Merika Enne
Overall-rookie Rene Rinnekangas

Leave a Reply

main partners

official media partner

produced by