Keittiömestari suositteli, kansa nautti

May 1, 2015 | 18:32

WL15-JaniKarppaPhoto-0661

Päivä numero kaksi, Wappulounaan kamelin selkä. Se on selvitetty – ja kyllä kelpasi. Kokki päätti pistää Chef’s Recommendationin eilisille pelimestoille Battery Parkille, ja siitähän pidettiin. Yleisesti ottaen oltiin sitä mieltä, että apajilla syönti oli sen verran hyvä, ettei missään nimessä pelikenttää voinut jättää sikseen.

Wappulounaan tapaan ennusmerkit olivat ensin luvanneet aivan hirveää säätä, mutta kuten vanha kansa tietää, sään voi ”nauttia” hyväksi. Jostain kumman syystä Lounaalla on totuttu siihen, että aurinko paistaa aina – ja niinhän se taas teki. Kun eilen oli luiston kanssa haasteita ja pelikenttä oli hivenen jäinen, oli tänään pelkkää nannaa vastassa. Setit olivat juuri sopivan verran sulaneet, joten linjoja sai aivan eri malliin vedettyä ja hyndät poppasivat juhlakansaa entistä ylempiin svääreihin.

Ennätykselliset 28 naista ja 56 miestä on ottanut tänä vuonna Wappulounaalle osaa, ja taso oli tänäänkin kova. Vaikkeivät he palkinnoille tänään yltäneetkään, niin varsinkin Partasen siskokset Malla ja Synkkä-Allu pistivät todella kovin haisemaan.

Ja ne voittajat. Linjamestarin tittelin vei yksinoikeutetusti linjojen kuningas Antti Autti, Beaty&Style-palkinnon kahmi Enni Rukajärvi, päivän keltanokka aka rookie oli Rene Rinnekangas, Veikkauksen musta hevonen oli hienon Lounas-comebackin Arto Saraniemi ja itse Leikkikentän päällikkö Peetu Piiroinen. Katso nyt tätä listaa – on meillä Lounaalla ollut kova laskijakaarti! Ja jos luulette, että voitto tuli näille helpolla niin ei tullut. Taakse jäi karvan mitalla liuta Suomen kärkijannuja.

Näin se homma etenee. Vielä on kaksi iltaa ja yksi kisapäivä edessä. Tänään The Rautavas Experience jatkaa siitä mihin The Rautavas jäi, nappaa mukaansa Reindeer Kalashnikovin ja Indodream-elokuvan ja pistää Pisteessä ranttaliksi. Elokuva starttaa klo 22.15 ja livemusa siitä suoraan. Tule kun vielä voit!

Lounaskatsaus päättää tästä tähän ja jatkaa huomenna tuosta tuohon.

Leave a Reply

main partners

official media partner

produced by