Ohjelma tarkentuu – tsekkaa bändien aikataulut

March 8, 2013 | 18:16

Wappulounas ei olisi Wappulounas ilman kovaa bändikattausta. Tarkista aikataulut ja laita ne muistiin niin tiedät, milloin katseen on oltava naulittuna kohti lavaa.

Liput iltabileisiin ennakosta: http://ski.ruka.fi/bileliput/

As you know, Wappulounas wouldn’t be Wappulounas without an awesome line-up. Check out the schedule so you know when to turn your head towards the stage.

Tickets to the parties: http://ski.ruka.fi/bileliput/

27.4.2013

15:30            Piste afterski: J. Kiesi Grandes

Rukan Wappulounaan afterski-keikat avaa tuore bändi, joka herättää taatusti kaikkien mielenkiinnon. Etelä- ja pohjoiskarjalaista pop-rockmusiikkia Helsingistä on paketti, jonka on pakko toimia. Koe J. Kiesi Grandes ennen kuin se on kaikkien huulilla – sen verran kovaa kampetta on luvassa.

www.facebook.com/randesit

22:00            Piste nightclub: Jam-A-Holics

Tamperelainen DJ-kollektiivi on pyörittänyt levyjä ympäri Suomen saaden kansan aivan pärinöihin, ja nyt That Funky Sh*t saapuu myös Rukalle. Vihdoin, taitaa moni sanoa!

www.facebook.com/JAMAHOLICS

 

28.4.2013

15:30            Piste afterski: Oskari Heikkinen & Arktinen Voodoo Orkesteri

Rovaniemeläinen Arktinen Voodoo Orkesteri tarjoilee uuden polven rockin mystiikkaa. Heidän paletistaan ei räikeitä värejä löydy, mutta Rukan Wappulounaan kuuman auringon alla harmaan sävyt erottuvat paremmin. Voodootanssit alkakoon!

www.facebook.com/oskari-heikkinen-arktinen-voodoo-orkesteri

22:00            Piste nightclub: Jätkäjätkät (12/14 €)

Jätkäjätkät upottavat musiikkiinsa vaikutteita lukuisista tyylilajeista, mutta yksi on niille kaikille yhteistä: tanssit ovat takuuvarmat. Tykkäsit sitten rockista, reggaesta, hiphopista tai oikeastaan mistä tahansa hyvästä musiikista, voit olla varma, että Jätkäjätkät toimii.

www.facebook.com/jätkäjätkät

 

29.4.2013

15:30            Wappulounas House Band

Vuosien varrella eri näköisillä ja -kokoisilla kokoonpanoilla soittanut Wappulounas House Band saa vapun juhlat todella pystyyn. Kun yllätyksiä on tarjolla molemmin puolin lavaa, ei ainutlaatuiselta spektaakkelilta voi välttyä. Tätäkään et halua jättää näkemättä.

22:00            Piste nightclub: Karri Koira & Ruudolf (12/14 €)

Vuoden kuumimmat bileet tarjoilee takuuvarmasti parivaljakko Karri koira & Ruudolf. Debyyttialbumi K.O.I.R.A. on pullollaan hittejä, jotka heräävät todelliseen lentoonsa livenä. Piste on yhtä kuumaa Miamia, kun Amerikankotka liitää!

www.facebook.com/karrionkoira

www.facebook.com/ruudolf

One Comment

  1. Huuto says:

    Nyt on kyllä hitusen harmillista, että joka ilta pisteessä on vaan tollasta suomalaista hiphoppia- joka ei ymmärrettävästikään kaikkia kiinnosta. Aikasempina vuosina on kuitenkin hyvin ollut tarjolla myös vaihtoehtoisempaa rytkettä. Piste jää tänä vuonna väliin- onneksi.

Leave a Reply

main partners

official media partner

produced by