Wappulounas 2015 lyöty käyntiin

April 30, 2015 | 19:16

WL15-JaniKarppaPhoto-0126
Ukkojumalat ja Pekka Pouta olivat lupailleet umpihirveää säätä ensimmäiselle päivälle, joka myös Multiball Team Challengena nyttemmin tiedetään. Aamulla useampi huuruinen katse näki edessään pelkkää harmaata ja lumipyryä, mutta niin vain kun kisa läheni tuli se tuttu keltainen mollukkakin esille. Ja kyllä hölli!

Sopankeittäjät olivat taikoneet Battery Parkin viereen tautisen hienon radan, jossa riitti konkoiltavaa suuntaan jos toiseenkin. Kunhan vauhdit alkoivat kirjavan värikkäillä joukkueilla valjeta, lähti hommakin luistamaan. Ja olihan niitä joukkueita: maininnanarvoisia tiimejä olivat ainakin Immortal Riders of Lord Satan, Toms of Finland ja mitä näitä nyt oli. Nopealla laskutoimituksella erittäin asiallisesti pukeutuneita tiimejä oli yli 20! Allekirjoittanut pidättää oikeuden muutoksiin.

Sää parani, pulkka alkoi luistaa ja entistä isommin vedettiin. Lopulta voittoon kisassa laski naisissa Battery Sisters aka Paljusiskot laskijoinaan Malla Partanen, Merika Enne ja Kristiina Nisula. Samalla jokainen heistä otti ykköskiinnityksen naisten overall-voittoon presented by Battery Sisters, jonka viejä nappaa itselleen matkan Asenne Campille. Mutta ans olla: kovia haastajia löytyy kyllä!

Miehissä kisa oli äärimmäisen tiukka, ja lopulta voiton vei jo mainittu Toms of Finland vetäjinään Saku Tiilikainen, Joel Lahti ja Hans Kestilä. Tämä kolmikko on nyt kiinni Asenne Campissa ja Asenne-laudassa, mutta ei ole peli vielä pelattu. Ja onhan vielä Special Awardin äärimmäisen kovista yksilösuorituksista palkittu Aleksi Partanen myös kovilla.

Näin on ensimmäinen päivä pelattu, ja kun kerran niinkin nastaa tällä leikkikentällä oli, että – seuraa valtakunnallinen tiedote – HUOMINEN KISA PIDETÄÄN MYÖS BATTERY PARKISSA! Kaikki siis huomioikaa: tulkaa ajoissa (11.30 ilmoittautuminen auki ja vetäminen vapaata), ottakaa käteistä mukaan jos ette vielä ole ilmoittautuneet ja pitäkää kivaa. Vielä tänään on edessä Paperi T Pisteessä – siellä on kivaa!

Leave a Reply

main partners

official media partner

produced by