Wappulounas <3 Battery Catfight goes PARTY 14.1.2012 @ Gloria, Helsinki!

January 4, 2012 | 18:04

Nyt alkaa olla jo pelottava määrä kauhoja sopassa. Mitä tapahtuu kun laitetaan kahden suomen suurimman ja pisimmän historian omaavan lumilautatapahtuman järjestäjät tekemään yhteistyötä? Kelpo bailut 100% varmuudella!
No mistä siis on kyse? Battery Catfight <3 Wappulounas on unelmacombo joka tuo yhteen aivan mahtavat esiintyjät Helsingin yöhön. Bailutunnelmaa nostattavat Birdy (www.myspace.com/birdyband),  Highway Burns (www.myspace.com/highwayburns) sekä “kuka tietää ketä kokoonpanossa on” – Ihanat Miehet rannalla! Ja mikä parasta vielä Helsingissä ja keskellä pimeintä Tammikuuta! Paikkana tälle snoukkakansan unelmasetupille toimii Gloria niminen tanssiravintola Helsingin ytimessä.

Eikä tässä vielä kaikki! Kelpo meiningin, parhaiden tyyppien ja loistavan live-musan lisäksi kaikki lipun lunastaneet osallistuvat sekä Battery Catfightin että Wappulounaan majoitus- ja hissilippupaketin arvontaan. Bailaa itsesi kissakerhoon tai lounaalle!

Bailujen taustalla häärivät Wappulounaan sopankeittäjät Mika ja Rauli sekä tyttöjen snoukkatapahtuman Battery Catfightin voimanaiset Noora ja Satu.

“Halusimme tuoda tänne masentavan alkukauden keskelle hieman piristystä ja tietty on kiva saada ihmiset kerrankin täällä Helsingissä oikein kunnon hyvänmielen bailuihin” -Noora-

“Kyllähän se vanhan miehen mieltä lämmittää kun saadaan Wappulounaan soppaan sekoitettua oikein rotukissoja” -Rauli-

Näillä eväillä on kiva lähteä joulun ja uudenvuoden viettoon, kun tietää että kivaa aikaa on luvassa heti vuoden vaihduttua. Ne ketkä on näiden sankareiden järjestämissä häppeningeissä olleet mukana niin tietää sen.

Lisätietoja bailuista, ennakkolipuista ja tapahtumista www.ttrcatfight.net ja www.wappulounas.com

PS. Support your organic handmade events, there is no such thing as free tickets. LIPUT 8€! K-18. This event is produced by sweat, tears and pure love for your pleasure! TERVETULOA!

Leave a Reply

main partners

official media partner

produced by