Battery Knockout Jam, törkeen tykkiä – Hepe Balille

May 4, 2014 | 10:25

Wappulounas2014-JaniKarppaPhoto-7658
Wappulounaan viimeinen päivä, tuo Graalin malja, oli huiman mahtava heti alusta saakka. Laskijat saapuivat Pisteen eteen kasatulle, täysin uudistetulle Knockout-radalle hämmästellen mutta innostuen.

Rata koostui alun crossihenkisestä tykityksestä, josta siirryttiin cornerin ja quarterin kautta kolmeen, kahdesta ruukusta rakennettuun comboon ja loppuun losoteltiin vielä pooliin. Kuulostaako hämmentävältä? Sitä se olikin – kaikessa positiivisuudessaan! Kunhan linjat alkoivat löytyä, lähti sellaista settiä että oksat pois. ”Ai sitä voi ajaa noinkin?” kuului päivän aikaan useampaankin otteeseen.

Upessa säässä vedetyn kisan karsinnoista jatkettiin head-to-head-henkisesti eteenpäin aina niin pitkälle, että vain finalistit olivat selvänä. Viimeiseen koitokseen pääsivät vastakkain miehissä Nuutti Niemelä ja Henri Petteri Laakkonen sekä naisissa Merika Enne ja Kristiina Nisula – jokainen täysin ansaitusti. Kisan kohokohdat nähtiin ehdottomasti viimeisissä laskuissa, kun Merika täräytti tateista tautisen kokoisen metodin ja miehissä Hepe ja Nuutti pistivät aivan peräkanaa päivän kovimmat temput. Tällä kertaa Battery Knockout Jamin voitto meni Nuutille ja Merikalle, vaikka hyvin ihan kaikki osanottajat pistivätkin kampoihin.

Tänä vuonna palkintoja jaettiin entistä avokätisemmin, ilon ja rakkauden asialla kun Wappulounaalla ollaan. Hienosta tervetuliaiskättelytilaisuudesta vastanntu Simppis palkittiin Wappulounaan sielupalkinnolla. Tämä titteli ei ollut missään nimessä Simoa varten rakennettu, vaan upeaa duunia koko Lounaan ajan tapahtuman sielun eteen tehnyt Simo näytti, että sellainen kuuluu olla. Ja nyt se on. Lisäksi erikoispalkinnon sai Antti Autti hyvän hengen luojana. Joka päivä aamusta iltaan laskenut Lounas-veteraani tsemppasi kaikkia laskijoita parhaimpaansa joka hetki. Antista voisi kaikki laskijat ottaa mallia, hieno mies. Antti sai hienona miehenä itselleen Ilahu-snowsurfin, jolla hän voi lähteä valloittamaan isoja ja pienempiäkin puuterikenttiä ilman siteitä. Senhän Antti taitaa!

Mutta se paras, se suurin ja tärkein. Se meni rookieissa tänä vuonna Mikko Rehnbergille, naisissa Merika Enteelle ja miehissä kenelle muullekaan kuin joka ikinen päivä ja hetki parhaimaansa laittanut Hepe Laakkonen. Jokaisessa kisassa kärkikahinoista löytynyt Hepe oli tuomariston yksimielinen valinta, kuten myös yleisön suosikki. Tästä hyvästä hänet palkittiin halutulla Wappulounas Overall-voittajan tittelillä, jonka lisäksi hän pääsee Asenne Surf Campille Balille ihkauuden Asenne-laudan kanssa. Onnea Hepe!

Wappulounas kuittaa ja kiittää kaikkia yhteistyökumppaneita Rukaa, Batterya ja Asennetta, laskijoita, duunareita, artisteja ja ihan kaikkia. Tämä on juhlaa. Olemme sanattomia. Kiitos.

Battery Knockout Jam Miehet
1. Nuutti Niemelä
2. Henri Petteri Laakkonen

Battery Knockout Jam Naiset
1. Merika Enne

Wappulounas Overall Rookie: Mikko Rehnberg
Wappuounas Overall naiset: Merika Enne
Wappulounas Overall miehet: Henri Petteri Laakkonen

WL Soul buustaus: Simo ”Simppis” Rautava
Hyvän hengen luoja: Antti Autti

Leave a Reply

main partners

official media partner

produced by