Chef’s Recommendation Powered by Battery – kokin suosituksesta pelkkää herkkua

May 2, 2014 | 19:32

Wappulounas2014-JaniKarppaPhoto-6574
Toinen päivä Wappulounaasta. Se hetki kun jyviä aletaan erotella akanoista ja kovat laksijat alkavat erottua noviiseista. Onneksi Wappulounaalle saapuu pelkkiä tekijämiehiä ja -naisia!

Nimittäin Chef’s Recommendation Powered by Battery oli pelkkää juhlaa. Hirvittävä määrä kovab luokan laskijoita oli saapunut ottamaan parasta irti samasta leikkikentästä missä eilen koettiin tiimikisaa. Oli vanhan luokan starboja Risto Mattilasta Markku Kosken kautta Tuomo Ojalaan ja nuorempaa tulokasta Rene Rinnekankaasta Mikko Rehnbergin kautta vaikka jos ja keneenkin ja ennen kaikkea Lounaan vakiovieraaseen Spidermaniin. Jokainen laskija onnistui löytämään hienoja linjoja ja mahtavia reittejä tämän parastakin paremman radan läpi, joka piti sisällään Rukan superpipeä, spinejä ja vaikka ja mitä. Keli suosi ja kaikilla oli lystiä.

Parhaat laskijat löytyivät lähes samoista tekijöistä kuin eilen, kun Henri Petteri Laakkonen ja Antti Autti keräsivät eilisen malliin pystejä. Lisäksi palkinnoille pääsivät Malla Partanen, Antti Komulainen, Tuomo Ojala, Mikko Rehnberg ja Markku Koski. He kaikki näyttivät miten erikoisvehkeitä ajetaan oikein kunnolla ja heidät myös siitä hyvästä palkittiin. Hyvä he!

Afterskiissä homman laittoi käyntiin huikea The Rautavas, joka illalle on kokenut kasvojenkohotuksen ja jatkaa The Rautavas Experiencenä. Mukana menossa uskomaton spektaakkeli nimeltään Markus/Markus Trio soittajinaan Suomen kovimmat Marzi Nyman, Zarkus Poussa ja Timo Hirvonen. Tästä ei ilta tule enää paranemaan.

Kiitos kaikille kuulijoille päivästä, jatketaan tästä huomenna!

Best Style: Markku Koski
Best Trick: Antti Komulainen
Best Rookie: Mikko Rehnberg
Old school: Tuomo Ojala
Playground line master: Henri Laakkonen
Beauty and style: Malla Partanen
Style Master: Antti Autti

Leave a Reply

main partners

official media partner

produced by