Lounas 2015 lounastettu – Rukajärvi ja Partanen lömälle

May 2, 2015 | 20:38

HKA_0197

Viimeinen ja ratkaiseva päivä Lounaasta on nyt taputeltu. Pisteen edustalle kyhätty Knockout Jam -rata oli upea, sää oli jälleen loistava ja laskijat liekeissä. Eiliset huikeat The Rautavaksien ja Reindeer Kalashnikovin keikatkaan eivät olleet liikaa rokottaneet, vaikka illalla ehkä siltä olisikin vielä näyttänyt.

Runsas osanottajakaarti vedettiin tunnin sessareiden jälkeen pää päätä vastaan -kisaan, ja jyvät alkoivat erottua akanoista. Kovia tekijöitä tippui kärkikahinoista, kun esimerkiksi Aleksi Partanen tiputti jo toisella kierroksella aina korkeimmilla sijoilla nähdyn Antti Autin. Eipä siinä, sillä lopulta helvetillisessä teemassa pitäytynyt Jallu otti ja hoiti itsensä finaaliin Poikamiehenä tunnetun Rene Rinnekankaan pariksi. He painelivat finaalilaskun molemmat ilman paitaa – eli nähtävissä oli kunnon all in -meininkiä!

Naisissa finaaliin laskivat Henna Ikola ja Enni Rukajärvi, ja eipä ole yleensä nähty naisten kisassa, että molemmat finalistit olisivat paiskoneet takajykät naiseen eli nuoren kansan tuntemat bäkkärit aka bäkit.

Ja ne voittajat. Miehissä tiukan taiston ykkössijan nappasi Jallu, naisissa Enni ja junnuissa Rene. Näin Kuusamon tyttö ja Joensuun jannu veivät itselleen overall-tittelit, joissa miesten voittaja sai itselleen matkan Asenne-campille Asenne-laudan kera ja naisissa matkan Asenne-campille by Battery Sisters.

Wappulounas kiittää ja kuittaa. Koville otti mutta paljon se antoi. Kuvaavaa oli, kuinka ”taas sen hemmetin” The Rautavasin afterski-keikan jälkeen räntää alkoi sataa ja taivas meni harmaaksi. Niin laskijat kuin sääjumalatkin olivat antaneet Lounaalle kaikkensa. Kiitos siitä. Tack. Vielä päivästä jäljellä älyttömän kova Atomirotta, eli Pisteessä nähdään. Sitten son siinä.

Leave a Reply

main partners

official media partner

produced by